Choď na obsah Choď na menu
 


Esemény

Príspevky

12. 11. 2006

A város feletti forgalmat radikálisan csökkenteni kell

/ Rubrika: Esemény

Kép Tavaly nyár óta szinte minden fél órában átrepül egy gép Buda felett, aminek oka, hogy egy 2005 májusi kormányrendelet értelmében megváltozott a Ferihegyről induló és az oda érkező gépek légifolyosó-rendszere, ami több fővárosi, köztük a II. és XII. kerületet rendkívül hátrányosan érintett.

 
Celý príspevok

7. 7. 2006

A Budapest Airport tervei

/ Rubrika: Esemény / Fotografie: A Budapest Airport tervei

Kép Lakossági fórumot tartott július 6-án a Budapest Airport vezetősége.  Nem ez volt az első konzultáció, amit a ferihegyi repülőtér okozta zajjal kapcsolatban rendeztek. Ezúttal a Budapest Airport vezetése jött el a Városházára, hogy beszámoljon terveiről és meghallgassa a kerületi lakosság problémáit.

 
Celý príspevok

10. 2. 2006

Fórum a Ferihegyi repülőtér közelségében élőket sújtó zajterhelés okozta gondokról

/ Rubrika: Esemény / Fotografie: Fórum 2006

Kép Február 10-én lakossági tájékoztatót tartott Fábián Rudolf Erzsébet-Bélatelep önkormányzati képviselője és Simon Gábor országgyűlési képviselő a rendeletek módosítása érdekében végzett munkáról, lépésekről a Sárkány Center aulájában.

 
Celý príspevok

14. 12. 2005

Zuglói javaslatok a Zajvédelmi Bizottságban

/ Rubrika: Esemény

Kép Változatlanul sokan keresik meg a zuglói önkormányzatot a repülőgépek által okozott zajjal kapcsolatos problémáikkal. Segítséget várnak és javaslatokat is megfogalmaznak

 
Celý príspevok