Choď na obsah Choď na menu
 


Panasz

Príspevky

14. 11. 2010

KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉSEK, PANASZOK INTÉZÉSÉNEK RENDJE

/ Rubrika: Panasz
Kép Az európai uniós csatlakozással összefüggő egyes törvénymódosításokról, törvényi rendelkezések hatályon kívül helyezéséről, valamint egyes törvényi rendelkezések megállapításáról szóló 2004. évi XXIX. törvény 141-143.§-a szabályozza a közérdekű kérelmekkel, panaszokkal és bejelentésekkel kapcsolatos eljárást.
 
Celý príspevok

13. 11. 2010

Közép-Duna-völgyi Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség

/ Rubrika: Panasz

Kép A Közép-Duna-völgyi Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség illetékességi területén a Levegő és Zajvédelmi Osztály szervezeti keretén belül megalakított Zaj- és rezgésvédelmi csoport látja el a Felügyelőség hatáskörébe utalt zaj- és rezgésvédelmi feladatokat.

 
Celý príspevok

12. 11. 2010

Zajforrások

/ Rubrika: Panasz

Kép "Nyugodtan járjatok a lárma és kapkodás között és mindig emlékezzetek a békességre, mely a csendben létezni tud. Kerüljétek a zajos helyeket, mert megzavarják a szellemet." (ismeretlen szerző)

 
Celý príspevok

10. 11. 2010

Általános panaszbejelentő minta

/ Rubrika: Panasz

Kép

 
Celý príspevok

9. 11. 2010

Zajpanasz címzettjei

/ Rubrika: Panasz
Kép Panasz: olyan kérelem, amely egyéni jog- vagy érdeksérelem megszüntetésére irányul, és elintézése nem tartozik más - így különösen bírósági, államigazgatási - eljárás hatálya alá.
Közérdekű bejelentés: olyan körülményre hívja fel a figyelmet, amelynek orvoslása, illetőleg megszüntetése a közösség vagy az egész társadalom érdekét szolgálja. A közérdekű bejelentés javaslatot is tartalmazhat.
 
Celý príspevok

8. 11. 2010

Segítség

/ Rubrika: Panasz

Kép 

Amennyiben panaszának illetőleg közérdekű bejelentésének kezelése során visszásságokat tapasztal, javasoljuk hogy vegye igénybe a Légtér Egyesület segítségét!
 
Celý príspevok